Perga-Arı Ekmeği
385,00 TL

…1979'den beri gelen tecrübeyle...
Arılar, doğadan topladıkları polene kendi enzimlerini de ekleyerek peteklerde depolarlar ve bu şekilde kendi “ekmeklerini” yaparlar… Bu ekmek, yavru arıların ilk besinidir. Dolayısıyla arı ekmeği, dış zarı nedeniyle insanlar tarafından sindirilmesi zor olan bu polenin dış zarının arının enzimleriyle parçalanarak tüm besin içeriğinin açığa çıkması ve insanlar tarafından daha yüksek oranda sindirilebilir hale gelmesiyle oluşur. Polen zarının enzimler ile parçalanması bir fermentasyon işlemidir. Bu fermentasyon işleminde yararlı bakteriler gelişir. Arı ekmeği, bu yönüyle probiyotik özellik gösterir.
Ratings |
|
Material Type | Hill Honey |
weight | 250 gm |
Seller | Annahl |
Size | Small Jar |